Historiska institutionen

Humanistiska och teologiska fakulteterna | Lunds universitet

Nytt år – ny institution!

2019-01-01

Historiska institutionen välkomnar Centrum för Öst- och Sydöstasienstudier till HT-fakulteterna, och till institutionen som en ny avdelning.

Nu finns det tre ämnen vid institutionen: Historia, Mänskliga rättigheter och Asienstudier.

Historia och Mänskliga rättigheter sitter kvar i LUX, Lunds välutrustade humanist- och teologcentrum på Helgonavägen.

Hitta till LUX

Centrum för Öst- och Sydöstasienstudier / Centre for East and South-East Asian Studies stannar kvar på Sölvegatan 18 B, ett stenkast från LUX. Där återfinns även Asienbiblioteket, numera en del av HT-biblioteken.

Hitta till Centrum för Öst- och Sydöstasienstudier